A. CUM CUMPAR?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand on-line, sau prin e-mail la adresa youngspirit18@yahoo.com.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre youngspirit.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

 

Comanda prin email

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite mesaj”
• Completati datele dumneavostra de contact (nume, email, numar de telefon);
• Mesaj: completati produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

 

B. CUM PLATESC?

Plata numerar / ramburs

Achitarea produselor comandate se face integral in momentul livrarii produselor catre agentul firmei de curierat care efectueaza expedierea.

Toate preturile sunt finale. TVA-ul este inclus in pret. Veti plati doar pretul scris pe site in momentul comenzii la care se adauga pretul de transport.

 

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Distribuie

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare