LIVRARE

Din cauza conditiilor impuse de catre firma de Curierat / FanCourier, cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident luand legatura cu noi. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vanzatorul va anunta cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

LIVRAREA PRIN CURIER RAPID – FANCOURIER

Curierul se angajeaza sa contacteze cumparatorul in prealabil, prin telefon (SMS), pentru a-i comunica intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa. In cazul in care cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar, curierul va contacta cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care cumparatorul nu poate fi contactat de catre curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 15 zile lucratoare, inainte de a reveni la vanzator. Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii vanzatorului (card de credit, transfer bancar, O.P. etc).

Termenul de PROCESARE (PRODUCTIE) este de 5-7 zile lucratoare, din momentul in care ati fost notificat ca a fost finalizata comanda. Acest termen de livrare se aplica doar acelor comenzi pentru care vanzatorul nu dispune de stoc pentru livrare imediata.
Pentru produsele disponibile in stoc, TERMENUL DE LIVRARE este de 2 zile lucratoare.

RETURNARE COMANDA

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre cumparator. Taxa de retur este de 25 lei.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de vanzator. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

  • produsele trebuie returnate sigilate,
  • starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum,
  • produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate. Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Distribuie

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare